top of page

Over mij

IMG_20210424_202731.jpg

Voor het eerst op mezelf wonen, betekende veel gebruikelijke inboedel aanschaffen. Een bank, een kast, een tafel, noem het maar op. Toen alles eenmaal op zijn plek stond, begon er iets te knagen. Hier klopt iets niet, maar wat? 


Juist, die ene peer in de zogenaamde verhuisfitting maakte wel dat ik licht had, maar geen sfeer. Meubels kwamen niet tot hun recht en alles was even fel. Hinderlijk licht of juist het gebrek daaraan bij allerlei verschillende taken die ik deed. Daar moest verandering in komen, dus ging ik op zoek naar mooie verlichting.

Ik bezocht allerlei winkels (internet was nog in de beginfase) en bekeek de ene lamp na de andere. Ze waren te groot, te klein, teveel metaal, slechte afwerking, te duur maar vooral, allemaal niet mijn smaak. Bovendien leken ze allemaal op elkaar.
Wat zocht ik nu precies, wat zou mij raken en wat moest de lamp op die plek bereiken? Veel licht geven om te kunnen lezen of juist een heerlijke sfeer geven om een gezellig gesprek te voeren of lekker lang te kunnen tafelen?

Ik besloot zelf een lamp te maken, van hout. Een veelzijdig materiaal, duurzaam, altijd uniek in zijn vorm, kleur en textuur, maar bovenal warm en overal toepasbaar. 

 

Na een aantal lampen te hebben gemaakt voor mijn eigen woning, werd ik me ervan bewust dat deze lampen de sfeer in mijn woning voor een heel groot gedeelte bepaalden. De sfeer die ik ervaar in mijn woning wil ik ook creëren voor anderen. Ik besloot om een eenmanszaak te starten zodat u ook kan genieten van een op maat en handgemaakte lamp. 

 

 

Zoekt u ook die ene unieke lamp voor uw interieur, dan bent u bij mij aan het juiste adres!


Neem contact met me op en dan starten we het proces om samen tot de perfecte lamp te komen. De creatie van op maat gemaakte verlichting begint bij enkele vragen: Welk doel heeft de lamp? Hoe is uw interieur (kleuren, materialen, uitstraling, vormgeving/stijl)? Wat is uw budget?

U kunt daarnaast ook kiezen voor een van mijn eigen ontwerpen, deze vind u hier op mijn website.

bottom of page